logo Brincr

Een goed voorraadbeheer is van essentieel belang voor elke onderneming die producten verkoopt. Het is belangrijk om altijd grip te hebben op je voorraad om zo te zorgen dat je altijd voldoende producten hebt om aan de vraag te voldoen en geen onnodige kosten maakt. Maar het bijhouden van voorraad kan soms erg lastig zijn, vooral als je het complex maakt met meerdere locaties en verschillende producten. Gelukkig is er een oplossing, en dat is de Voorraadbeheer software van Brincr.

brincr software

Cloud based

Brincr is een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud-based inventory management software. Het heeft een softwarepakket voor het beheren van voorraad, inkooporders, facturering en verkooporders. De software is speciaal ontwikkeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. De software is eenvoudig in gebruik en heeft een zeer toegankelijke interface.

Brincr biedt geavanceerde mogelijkheden aan die het de ideale oplossing maken voor bedrijven die hun voorraad willen beheren op meerdere locaties. Het biedt een superieure tracking van voorraad op verschillende locaties, creëert automatisch inkooporders en biedt inzicht in de verkoopwaarde van elke locatie.

De software is ook mobielvriendelijk. Met de mobiele app voor voorraadbeheer van Brincr kun je vanaf elke locatie toegang krijgen tot je voorraad, verkoop- en inkooporders. Dit is vooral handig als je veel onderweg bent en je altijd up-to-date wilt blijven van je bedrijf.

Brincr heeft veel te bieden als het gaat om rapportage. Het biedt flexibele rapportageopties waarmee u voorraad- en verkoopanalyses kunt uitvoeren en inzicht kunt krijgen in uw bedrijfsactiviteiten en prestaties. Het stelt je in staat om verschillende rapportages te creëren op basis van bijvoorbeeld productcategorie, leverancier, verkoop of regio.

Tot slot biedt Brincr volledige integratie met uw e-commerce website en andere populaire e-commerce platforms, zoals Magento, Shopify en WooCommerce. Hierdoor worden alle bestellingen automatisch bijgewerkt en wordt de voorraad automatisch bijgehouden.

Voorraadbeheer is een belangrijk aspect van elke onderneming en het kan een enorme impact hebben op de bedrijfsactiviteiten. Brincr biedt een eenvoudige, maar zeer krachtige oplossing voor bedrijven die hun voorraad willen beheren en de productiviteit willen verhogen. Het biedt geavanceerde mogelijkheden om je voorraad op meerdere locaties bij te houden, mobielvriendelijkheid, flexibele rapportage-opties en volledige integratie met uw e-commerce platform. Kies voor de Brincr Voorraadbeheer Software voor het beheren van uw voorraad en verhoog de efficiëntie en het resultaat van uw onderneming.

Door Redactie